Bart de Leeuw lijsttrekker van Samen Sterk Maasdriel

MAASDRIEL – Lokale politieke partij Samen Sterk Maasdriel (SSM) gaat de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 in met veel nieuwe mensen. De partij kiest ervoor om enkel het politieke podium te betreden met mensen die maar maximaal één termijn een raadszetel hebben bekleed in de gemeente Maasdriel. Eén daarvan is het 28-jarige talent Bart de Leeuw uit Kerkdriel welke naar voren is geschoven als lijsttrekker. De Leeuw, in het dagelijks leven actief als fysiotherapeut en medeoprichter van de stichting MOVE (organisator lokale evenementen) werd in juni 2012 fractievoorzitter na het vertrek van Leo Steenbekkers. Samen met Maarten Daalder (64 jaar, commercieel manager in de voedselindustrie en 35 jaar leidinggevende functies bij de vrijwillige brandweer) alsook Toine Nettenbreijers (46 jarige inwoner van Hedel en bestuurslid van Team Maasdriel) zijn zij de enigen in de top-10 van SSM die ook in de huidige termijn zitting hebben in de raad.

Nieuwe gezichten
Huidig wethouder René Smits is eveneens vertegenwoordigt bij de bovenste tien en daarnaast heeft SSM maar liefst 6 nieuwe gezichten op de lijst geplaatst. Erik van Hoften uit Heerewaarden, 43 jaar en ervaring als burgerlid in de toenmalige gemeente Heerewaarden en beheerder van het dorpshuis is een van de nieuwkomers. Anita Cuppers – Nendels (directeur-eigenaar van NENKO, een multinational op het gebied van aangepast spelmateriaal en projectinrichting in de zorg), 36 jaar en secretaris van tennisvereniging Maasdriel en burgerraadslid Samenleving en Financiën kan bogen op de nodige ervaring. Monique van de Wiel – van den Oord is marketingmanager bij Thema, een onderdeel van de Schouten en Nelissen Groep. De in Ammerzoden geboren Monique is vrijwilliger KWF, was een van de aanjagers achter het succes van de Samenloop voor Hoop, betrokken bij Team Maasdriel en is daarnaast actief voor sportglossy den Boet. We sluiten de lijst nieuwe gezichten af met Rudi van Hooft uit Velddriel.

Kieslijst
Niels Steenbekkers (30 jaar) is bestuurslid van voetbalvereniging Alem, is burgerlid voor SSM en werkt ruim elf jaar in de verkoop bij Pellegrom Telecom. Rik Voogt (53 jaar) is een politieke belofte en meester in de rechten die met zijn eigen bedrijf Bureau Buiten Zinnen actief is in de semi-overheidssector. Met Jan Hein de Vreede (57 jaar, afdelingshoofd op het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) is het tiental van Samen Sterk Maasdriel compleet.

Voor meer informatie kunt u bellen met Bart de Leeuw, tel. 06 18818748.