fbpx

Lid worden?

Wil jij je ook inzetten voor een beter Maasdriel?

Dat kan!

Je kunt lid worden van SSM door je gegevens aan ons door te geven of te bellen met Bart de Leeuw, fractievoorzitter. Wat wij via de mail van je willen weten is even je naam, adres, woonplaats, leeftijd, geslacht en je telefoonnummer. Dat kan via: info@samensterkmaasdriel.nl

Het lidmaatschap kost 40 euro per jaar. Als lid ontvangt je de commissiestukken en wordt je uitgenodigd voor onze achterbanvergaderingen, waar wij onze standpunten bepalen betreffende de voorliggende commissiestukken. Achterbanvergaderingen zijn er 6 maal per jaar, vooraf aan de commissie- en raadsvergaderingen. Daarnaast zijn er nog zo’n 3 à 4 extra vergaderingen, zoals o.a. de begrotingsvergadering en onze jaarvergadering.

Wil je vooraf liever persoonlijk benaderd worden om eens praten over de politiek en SSM? Geen probleem. Neem daarvoor contact op met onze fractievoorzitter Bart de Leeuw op telefoonnummer 06-18818748.

Of misschien wil je, zonder enige verplichting, weleens een vergadering van onze partij bijwonen. Ook dat is mogelijk. De enige voorwaarde die wij daaraan stellen is, dan wij vooraf graag weten of je lid bent van een andere politieke partij in de gemeente Maasdriel.

Laat het ons weten. Wij horen jouw mening graag!